Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Znebite se papirja z elektronskim fakturiranjem

Prihranite čas, izboljšajte učinkovitost in prejmite svoje fakture preko elektronske pošte z našo novo storitvijo elektronskega fakturiranja.

Kaj je elektronsko fakturiranje?

Naša storitev elektronskega fakturiranja je alternativa pošti in faksu. Omogoča vam točno, hitro in učinkovito plačilno storitev. Pregledovanje in upravljanje finančnih dokumentov preko spleta prinaša ogromno prednosti – ne le pri sodelovanju z DHL-om - temveč tudi z drugimi podjetji v vaši finančni verigi.
Elektronsko fakturiranje je enostavno za uporabo in ne zahteva usposabljanja. Sistem lahko uporabljate za pregledovanje e-faktur, brskate po arhivu in vnesete fakture neposredno v svoj računovodski program.
Vprašanja ali več informacij kontaktirajte klicni center DHL Express

Kako začeti uporabljati elektronsko fakturiranje DHL Express

Uporabniško ime / Geslo
Po prijavi in odobritvi vam bomo poslali uporabniško ime ter začasno geslo, za katero vas bomo prosili, da ga spremenite ob prvi prijavi. Po prijavi na portal vam ne bomo več pošiljali faktur v papirni obliki.
Prijava
Prijavite se lahko kadarkoli, s kateregakoli osebnega računalnika, ki ima nameščen spletni brskalnik, kot je Internet Explorer. Na portalu lahko pregledujete svoje fakture, uporabljate spletni arhiv in varno prenesete podatke o fakturah v svoje finančne sisteme.