Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Tranzitni čas

Dobrodošli v našem kalkulatorju za izračun tranzitnega časa cestnih zbirnih pošiljk – “Lead Time Calculator”.

To orodje vam omogoča izračunati tranzitni čas za države, kjer je izračun na voljo pri naslednjih vrstah pošiljk: DHL EUROCONNECT, DHL EURAPID in DHL DOOR-TO-MORE.

DHL Freight "Lead Time Calculator" omogoča izačun tranzitnega časa za Freight pošiljke (DHL EUROCONNECT, DHL EURAPID ve DHL DOOR-TO-MORE) v mednarodnem transportu, kjer je to geografsko možno. Navedeni tranzitni čas velja ob normalnih pogojih in zmogljivostih DHL Freighta. V izračunu niso upoštevani prazniki in sezonske omejitve. Prav tako ne upošteva nepričakovanih vplivov na promet. DHL ne jamči, da bo zagotovljen standardni tranzitni čas. Točnost navedenih tranzitnih časov ni garantirana. Tranzitni čas, izračunan z "Lead Time Calculator"-jem, ne predstavlja ponudbe DHLa za opravljanje storitev. Za splošne pogoje opravljanja storitev se obrnite na vašega DHL Freight strokovnjaka.
V kolikor se vam porajajo dodatna vprašanja glede tranzitnega časa ali bi želeli stopiti v kontakt z našimi strokovnjaki za cestni transport, sledite povezavi in
nas kontaktirajte
Tranzitni čas velja za delovne dni.
*) Za izvozne posiljke iz Nizozemske, ki so manjse od 4 palet, prosimo dodajte k navedemu casu se en dodaten dan.