Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Poenostavitev obsežnosti globalne trgovine

Kot vodilni na področju dostave mednarodnih letalskih pošiljk vam DHL-ove celovite spletne rešitve pomagajo pri procesih mednarodne trgovine.

Mednarodna trgovina brez meja

Pogosto spreminjajoči, različni trgovinski predpisi in zahteve po vsem svetu ustvarjajo kompleksnost in izzive pri pošiljanju pošiljk. DHL-ova trgovinska avtomatizacija storitev zagotavlja podrobno in usmerjeno prepoznavnost ključnih informacij trgovine. Podjetjem omogočamo – od majhnih, novo ustanovljenih podjetij, do velikih multi-nacionalnih podjetij – da tekoče poslujejo skozi mednarodni proces trgovine in povečujejo skladnost s predpisi.
Z dostopom do več milijonov trgovinskih pravil, DHL-ova trgovinska avtomatizacija storitev zagotavlja informacije, ki jih potrebujete za zagotovitev popolne in točne carinske dokumentacije; ocene prevoznih stroškov; in učinkovit prevoz vašega blaga.
Prednosti uporabe DHL-ove trgovinske avtomatizacije storitev:
  • Izogibanje carinskim zamudam zaradi napačnih dokumentov in dovoljenj
  • Zaščita pošiljk do neodobrenih strank
  • Dostop do podatkov o postopku carinjenja iz enega vira
  • Dostop ocenjenih stroškov povezanih s trgovino na sprednjem koncu
  • Dostop do takojšnje potrditve carinjenja države
  • Poenostavitev postopkov povezanih s trgovino za obladovanje stroškov
  • Boljši vir in prodajne odločitve
  • Osredotočanje na ključne kompetence vašega podjetja
Najhitrejši način za začetek

Dostop do celotnega spektra DHL-ove trgovinske avtomatizacije storitev prek brezplačnega brskalnika, ki je dostopen iz katerega koli računalnika. Registrirajte se kot nov uporabnik, in ustvarite uporabniško ime ter geslo.
DHL-ov trgovinska avtomatizacija storitev je tudi del naše zbirke XML storitev. Če pošiljate v velikem obsegu, vas morda zanima integracija v vaše obstoječe IT sisteme. Za nadaljnje informacije in integracijske možnosti prosimo, kontaktirajte DHL prodajnega predstavnika.