Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Pogoji in določila: Pošiljanje z DHL Express

Naši standardni pogoji in določila upravljanja z ekspresnimi pošiljkami.

DHL EXPRESS ROKI IN POGOJI PREVOZA (»Roki in pogoji«)

POMEMBNO OBVESTILO

Pri naročilu DHL storitev se kot »pošiljatelj« v svojem imenu in v imenu prejemnika pošiljke (»prejemnik«) in vseh drugih, ki imajo interes do pošiljke, strinjate, da veljajo ti roki in pogoji.
»Pošiljka« pomeni vse dokumente ali pakete, ki potujejo pod enim tovornim listom, na način prevoza, ki ga izbere DHL, vključujoč zračni, cestni ali drug prevoz. »Tovorni list« vključuje vsakršno oznako pošiljke ali dokument, ki ga izdelajo avtomatizirani sistemi DHL-a ali pošiljatelja, kot so nalepka, črtna koda, tovorni list ali obvestilo o pošiljki, kot tudi njihovo elektronsko različico. Vsaka pošiljka se prevaža na podlagi omejene odgovornosti, kot je določeno tukaj. Če pošiljatelj zahteva večjo zaščito, se lahko zavarovanje uredi z doplačilom. (Spodaj si, prosimo, oglejte dodatne informacije). »DHL« pomeni vsakega člana DHL Express mreže.

mars 6, 2020

ROKI IN POGOJI DHL EXPRESS GARANCIJE ZA VRAČILO DENARJA

POMEMBNO OBVESTILO

DHL bo, na podlagi strankine zahteve in v okviru omejitev, navedenih spodaj, ponudil bodisi dobropis bodisi bo vrnil znesek prevoznih stroškov, ki jih je plačala stranka za pošiljko DHL EXPRESS, dostavljeno pozneje, kot se je DHL obvezal glede dostave.

Pogoji pričnejo veljati 1. julij 2017

Za več informacij, prosimo, pokličite vaš DHL klicni centerDHL klicni center.