Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Vstopite v brezpapirno poslovanje z elektronskim fakturiranjem

Prihranite čas, povečajte učinkovitost in prejemajte račune preko elektronske pošte s pomočjo naše storitve elektronskega fakturiranja.

Kaj je elektronsko fakturiranje?

Naša storitev elektronskega fakturiranja je alternativa pošti in faksu. Omogoča vam točno, hitro in učinkovito plačilno storitev. Pregledovanje in upravljanje finančnih dokumentov preko spleta prinaša ogromno prednosti, ne le pri sodelovanju z DHL-om, temveč tudi z drugimi podjetji v vaši finančni verigi.
Elektronsko fakturiranje je enostavno za uporabo in ne zahteva usposabljanja. Sistem lahko uporabljate za pregledovanje e-faktur, brskanje po arhivu in vnos faktur neposredno v vaš računovodski program.
Imate vprašanje oziroma želite več informacij kontaktirajte klicni center DHL Express

Začnite uporabljati elektronsko fakturiranje DHL Express

Uporabniško ime / Geslo
Po prijavi in odobritvi vam bomo poslali uporabniško ime ter začasno geslo, za katero vas bomo prosili, da ga spremenite ob prvi prijavi. Po prijavi na portal vam faktur v papirni obliki ne bomo več pošiljali.
Prijava
Prijavite se lahko kadarkoli in s kateregakoli osebnega računalnika, ki ima nameščen spletni brskalnik, kot je Internet Explorer. Na portalu lahko pregledujete svoje fakture, uporabljate spletni arhiv in varno prenesete podatke o fakturah v svoje finančne sisteme.