Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Priložnost, da se izkažete

Iščete izziv, ki je več kot le služba? Dobrodošli v podjetju DHL! Ponujamo vam priložnost, da se izkažete.

DHL ponuja diplomantom in zaposlenim, ki začenjajo svojo poklicno pot, prave načine za začetek poklicne kariere – različne možnosti sodelovanja pri zanimivih projektih, premagovanja zahtevnih izzivov in prevzemanja odgovornosti.

Naši programi za diplomante vas bodo optimalno pripravili na omenjene izzive – in na vašo bodočo poklicno pot.
Podjetje DHL na globalni ravni ponuja različne programe za diplomante:

Ko del vašega profesionalnega razvoja vam ponujamo široko paleto tečajev in programov za nadaljnje izobraževanje, s katerimi boste pridobili sposobnosti in znanja, ki so potrebna za uspešno delo v vašem delovnem okolju.
Med njimi so usposabljanja na področju različnih ekspertnih in praktičnih znanj in spretnosti, vodenja, osebnostnih spretnosti in upravljalskih tehnik na našem spletnem izobraževalnem portalu mylearningworld.net.
Izvajamo tudi sistem za upravljanje uspešnosti z imenom ki zagotavlja, da čim bolj zgodaj prepoznamo potenciale naših zaposlenih, zaradi česar lahko spodbujamo vašo rast za prihodnost.

Rastite z nami!

Če ste diplomant ali diplomantka in iščete takojšnjo karierno zaposlitev ali ste oseba, ki že ima nekaj profesionalnih izkušenj – Poiščite pravo priložnost zase na strani s prostimi delovnimi mesti ali se vključite v enega od ponujenih programov.