Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Pridružite se nam in postanite del velike delovne skupine

Vi nam boste pomagali optimirati naše storitve – mi pa vam bomo pomagali pri napredovanju v vašem profesionalnem razvoju.

Podjetje DHL svojim zadovoljnim strankam ponuja široko paleto kakovostnih storitev. Naši zaposleni pa so zadovoljni, ker jim nudimo vrsto zanimivih priložnosti za poklicno napredovanje.

Kot članica oziroma član družine DHL boste imeli pomembno vlogo pri zagotavljanju kakovostnih storitev in rešitev za naše stranke. Ponujamo vam mnogo različnih položajev, funkcij in aspektov našega poslovanja.

Delali boste lahko v raznolikih, zanimivih vlogah, ki so del našega vsakodnevnega poslovanja in podpornih storitev, od pristanišč, letališč, skladišč do storitvenih centrov, pisarn ali pri prevozih.
Kot del vašega profesionalnega razvoja smatramo za svojo dolžnost, da vas podpiramo pri izboljševanju vaših spretnosti in širjenju vašega strokovnega znanja.

Z različnimi usposabljanji na delovnem mestu in na spletnem izobraževalnem portalu mylearningworld.net ponujamo široko paleto priložnosti za nadaljnje izobraževanje, usposabljanje in razvoj.

Zagotavljamo tudi praktično usposabljanje pri delu, ki je pomembno za pridobivanje spretnosti, znanj in potrdil (certifikatov), ki vam bodo pomagali, da se boste bolje odzvali na zahteve, ki jih zahteva vaše delovno mesto.
Različne priložnosti za usposabljanje in razvoj, ki jih ponujamo, med drugim obsegajo:
  • različna relevantna znanja o poslovanju in usposabljanja za spretnosti,
  • usposabljanja na področju zdravstvenega varstva in varnosti pri delu,
  • usposabljanja in tečaje na področju vodenja,
  • jezikovne tečaje,
  • usposabljanja na področju osebnostnih spretnosti in
  • osnovne tehnike upravljanja.

Napredujte z nami!

Želite postati del podjetja DHL? Potem se nam pridružite! Za strokovnjake in specialiste na področju poslovanja in podpore ponujamo priložnosti na veliko področjih delovanja po vsem svetu.

Poiščite pravo priložnost zase na strani s prostimi delovnimi mesti ali se vključite v enega od ponujenih programov.