Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Izpolnite svoje cilje

S podjetjem DHL imate na svoji strani močnega partnerja, ki menedžerjem in drugim strokovnjakom zagotavlja odlične priložnosti za poklicno napredovanje oziroma kariero po vsem svetu.

Podpirali vas bomo pri širjenju vaših znanj in pri osebni rasti, ker se neprestano zavedamo, da je življenje izven delovnega mesta prav tako stimulativno kot samo delo.
Na globalni ravni vam bomo z različnimi priložnostmi in programi za poklicno napredovanje oziroma kariero pomagali spoznati vaše prednosti in doseči vaše potenciale:
Kot del vašega profesionalnega razvoja smatramo za svojo dolžnost, da vas podpiramo pri izboljševanju vaših spretnosti in širjenju vašega strokovnega znanja.

Na našem spletnem izobraževalnem portalu mylearningworld.net ponujamo široko paleto priložnosti za nadaljnje izobraževanje in razvoj. Sem spadajo učenje tujih jezikov, usposabljanje na področju različnih ekspertnih in praktičnih znanj in spretnosti, vodenja, osebnostnih spretnosti in menedžerskih tehnik.
Izvajamo tudi sistem za upravljanje uspešnosti z imenom ki zagotavlja, da kar najbolj zgodaj prepoznamo potenciale naših zaposlenih, zaradi česar lahko spodbujamo vašo rast za prihodnost.

Postanite uspešni z nami!

Podjetje DHL ponuja zanimiva in zahtevna globalna delovna mesta na različnih upravljalskih (menedžerskih) in strokovnih področjih.

Poiščite pravo priložnost zase na strani s prostimi delovnimi mesti ali se vključite v enega od ponujenih programov.