Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

DHL ponuja več kot le zaposlitev

Izkusite delovno vzdušje v podjetju DHL.

Rastite z novimi izzivi

DHL kot vodilno svetovno logistično podjetje v različnih oddelkih po vsem svetu ponuja široko paleto izzivov in priložnosti na zanimivih delovnih mestih.

S široko in raznovrstno paleto priložnosti za učenje in razvoj vas bomo neprestano spodbujali, da si boste širili svoja obzorja in izpolnjevali svoje potenciale.

Na našem spletnem izobraževalnem portalu mylearningworld.net lahko koristno uporabite širok spekter programov za profesionalni razvoj, med katerimi so jezikovna izobraževanja, usposabljanja na področju osebnostnih spretnosti, načini upravljanja (menedžmenta) in druge pomembne tematike.

Uporabljamo tudi sistem za upravljanje uspešnosti ki nam pomaga pri odkrivanju vaših potencialov, ocenjevanju vaše uspešnosti in neprestanem načrtovanju razvoja vašega poklicnega napredovanja oziroma kariere skupaj z vami.

Ne glede na to, ali boste sodelovali v enem od naših programov za diplomante ali se udeležili kakšnega od mnogih tečajev za e-učenje, vas bomo vedno spodbujali, da boste prevzemali odgovornost, ter vas podpirali pri vaši rasti, tako na osebnem kot na profesionalnem področju.

Izkažite se na globalni ravni

Podjetje DHL vsakemu zaposlenemu omogoča izražanje pobud, aktivno sodelovanje v različnih delovnih skupinah in doseganje visokih rezultatov, s katerimi se lahko zares izkažete.

Cilj programa Prva izbira, ki je ključni del naše strategije rasti, je izboljšanje uspešnosti na vseh stičiščih z našimi strankami s prispevki vsakega posameznika in timskim delom. Zaposleni imajo vsako leto možnost, da izrazijo svoje mnenje v anketi za zaposlene (Employee Opinion Survey). Njihovim povratnim informacijam sledijo odzivni ukrepi, ki nam pomagajo, da se neprestano izboljšujemo in razvijamo kot eno podjetje.

Od individualnih idej in mnenj do doslednega načina za izboljševanje postopkov – v podjetju DHL cenimo, spoštujemo in nagrajujemo vašo osebno zavzetost in upoštevamo timsko delo in sodelovanje pri idejah za doseganje večje vrednosti.

Bodite ponosni na naše skupne dosežke

V podjetju DHL boste del močnega moštva, ki spoštuje svoje zaposlene, družbo in okolje. Poslovali boste z ljudmi z vsega sveta in imeli priložnost izkusiti edinstveno mednarodno vzdušje podjetja DHL.

Mnogi naši zaposleni so osebno vključeni v široko paleto pobud, ki koristijo ljudem v skupnostih po vsem svetu.

Naša skupina za odziv na katastrofe (Disaster Response Team) pomaga pri reševanju življenj ob naravnih katastrofah. DHL si prizadeva biti zgled v globalnem boju proti klimatskim spremembam. Naša storitev Postanimo zeleni (Go Green) strankam v izbranih projektih omogoča zmanjšanje ogljikovih izpustov zaradi prevozov.

V podjetju DHL zavestno podpiramo in spodbujamo raznolikost z namenom ustvarjanja celostne kulture, ki posamezniku omogoča doseganje najboljših rezultatov. Z različnimi programi in pobudami za spodbujanje raznolikosti si prizadevamo vplivati in združiti mnoge talente med našimi raznolikimi zaposlenimi v zmagovito formulo – ne le za podjetje, ampak tudi za vas.

Kot zaposleni v podjetju DHL boste lahko na naše skupne dosežke ponosni vsak dan.