Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 
10000 1000 1000 true
Ponudba za tovorni prevoz
External Link / New Window

SPLETNE PONUDBE IN NAROČILA ODPREM

PRIDOBITE HITRO IN UGODNO PONUDBO ZA LCL IN LETALSKI PREVOZ
Ponudba External Link / New Window

Logistika

Tovorni promet, skladiščenje in distribucija, prilagojene oskrbovalne verige – pokrivamo vse. Zato smo tudi največji svetovni logistični specialist.
 
Prevoz tovora
Logistični partner, ki je dovolj velik, da kakršenkoli tovor dostavi kamor koli – po zraku, morju, cesti ali železnici, ob vsem tem, pa lahko svojim strankam nudi osebno pozornost, ki jo potrebujejo.
 
 
Carina, varnost in zavarovanje
Z našim omrežjem pisarn za carinsko posredovanje, ki mu ni enakega, razumemo težave pri čezmejnem trgovanju bolje kot kdorkoli.
 
 
Rešitve za industrijske panoge
DHL - ova osredotočenost na industrijske panoge pomeni, da gradimo na dolgotrajnih partnerstvih s strokovnjaki, ne samo na področju logistike, ampak tudi s strokovnjaki z vseh tržnih področij. Z našimi vodilnimi rešitvami za industrijske panoge, nudimo našim strankam resnično konkurenčno prednost.
 
 
Skladiščenje in distribucija
Ne glede na to, na katerem področju delujete, vam DHL Freight ponuja storitve skladiščenja in distribucije (lastno in skupno skladišče), ki vam omogočajo, da držite obljubo, ki ste jo dali svojim strankam.
 
 
Storitve oskrbovalne verige
Kot največji globalni strokovnjak za logistiko vam ponujamo obsežen nabor storitev oskrbovalne verige, prilagojenih posebej vašim potrebam, ki temeljijo na naši globalni prisotnosti in lokalnem razumevanju ter ki bodo vsakemu vidiku vaše oskrbovalne verige zagotovile pravo vrednost.
 
 
Za uporabnike
Dobrodošli na straneh, namenjenih vam, našim uporabnikom. Tukaj boste našli vse, kar potrebujete za sledenje svoji pošiljki, opozorila in najnovejše podatke o tem, kje se vaš tovor nahaja.