Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

DHL-ova Carinska Služba

Ste v celoti skladni?

Mednarodna trgovina in skladnostni okvir se hitro spreminjata, globalne dobavne verige pa se soočajo z velikimi izzivi:
  • Globalizacija in širitev mednarodne trgovine: ustvarjanje partnerstev s ponudniki storitev, ki imajo strokovno zanje, ki zajema več različnih struktur.
  • Povečano povpraševanje po elektronski izmenjavi podatkov: kot so elektronski tovorni list in izmenjava podatkov o skladnosti.
  • Globalni trend v smeri pristopa na podlagi tveganja: od trgovcev zahteva, da v vsakem trenutku dajejo na voljo podrobne podatke o svojih pošiljkah, na primer pred natovarjanjem, pred odhodom in pred prihodom.
  • Večja ozaveščenost o predpisih in skladnosti: med podjetji, ki se ukvarjajo z mednarodno trgovino, to postaja vprašanje uprav in osrednja skrb.
  • Povečanje kazni za neusklajenost: s takojšnjim vplivom na dobavno verigo strank in finančni rezultat.
V tem ozračju vam carinski posrednik, ki lahko omili zapletenost, nudi pravo konkurenčno prednost.

Naša rešitev za vas:

Storitve carinskega posredovanja
Nudimo širok nabor storitev, s katerimi zagotovimo enotnost, doslednost in skladnost trgovinskih dejavnosti ter vašemu podjetju pomagamo pri preprečevanju zamud, glob in kazni.

Carinsko in trgovinsko svetovanje
Naši carinski svetovalci lahko pregledajo vašo dobavno verigo, da bi vam pomagali izboljšati carinske dejavnosti, optimizirati dajatve, določiti morebitna področja tveganja ter optimizirati notranji nadzor in postopke za maksimiranje notranje skladnosti.


Zakaj izbrati DHL-ovo CARINSKO SLUŽBO:

Ker imamo krajevne ekipe strokovnjakov in poslujemo po vsem svetu, lahko poenostavimo carinjenje tako, da vam nudimo rešitev “vse na enem mestu” za vse vase potrebe.