Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Pregled dejavnosti

DHL-ov pristop po dejavnostih

Vsaka dejavnost ima svoje posebne značilnosti in potrebe glede oskrbovalne verige. Zato z upravljanjem dejavnosti sodelujemo s strankami pri optimiziranju načrtovanih koristi od posebnih potreb njihovih dejavnosti. Ključ do našega uspeha je, da za vsako dejavnost ponujamo preproste in po meri prilagojene rešitve, zaradi česar je vaše poslovanje z nami lažje. Z našimi inovativnimi, po dejavnostih specifičnimi najsodobnejšimi rešitvami za vas ustvarjamo konkurenčno prednost.

Naše glavne dejavnosti

V okviru Strategije 2015 smo našo pozornost še bolj posvetili vašim dejavnostim. To še zlasti velja za dejavnosti bio znanosti in izdelkov za zdravje, tehnologije, energije, avtomobilske industrije ter inženiringa in proizvodnje.

Tehnologije

Tehnologije so inovativna, hitro spreminjajoča se dejavnost z inovacijami in kratkimi proizvodnimi ciklusi. Konkurenčni trgi so standard in padanje cen zahteva stroškovno učinkovitost.
Izvedite več o tehnologijahExternal Link / New Window


Bio znanosti in izdelki za zdravje

Dejavnost bio znanosti in izdelkov za zdravje (LSHC) si prizadeva za večjo učinkovitost, izpolnjuje zahteve o globalni skladnosti in vodi integracijo M&A.
Izvedite več o LSHCExternal Link / New Window


Energija

Energetska dejavnost obsega alternativne in tradicionalne vire energije ter vse dejavnosti pridobivanja, predelave in distribucije naravnih virov za proizvodnjo energije.
Izvedite več o energijiExternal Link / New Window


Inženiring in proizvodnja

Proizvodni postopki velikih industrijskih proizvajalcev zahtevajo kompleksne oskrbovalne verige in zahtevne rešitve in tehnologijo.
Izvedite več o inženiringu in proizvodnjiExternal Link


Avtomobilska industrija

Za dejavnost avtomobilske industrije se začenja novo obdobje, saj ljudje iščejo več svobode in mobilnosti. V državah v vzponu se vsako leto bolj povečuje povpraševanje po mobilnosti.
Več o avtomobilski industrijiExternal Link / New Window